Slik redder du barnet ditt fra mattevanskene

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 25. mars 2019
/

Alle kan lære matematikk, hvis bare vi voksne vet hva vi skal gjøre for å lære det bort. Men de fleste aner ikke hvordan de skal gå fram, eller hvor problemet “egentlig” ligger. Som forelder (eller lærer) prøver og prøver du gang på gang, men frustrasjonene blir bare større, og “noe” er fremdeles ikke som det skal være. Det er ikke noe rart: Du må også lære hva du kan gjøre – du trenger det rette verktøyet.

Det er nettopp dette vi skriver om i vår bok “Hvordan fatte matte” og lærer bort på kurs: Hva i alle dager skal man gjøre når “ingenting” ser ut til å hjelpe? Dette gjelder forøvrig ikke bare innen matematikk, men også norsk (se vår bok “Hvordan fatte norsk”) og andre fag: Hvis den unge sliter med læringen, er det alltid noen årsaker til det, og da må du som voksen lære om hva disse årsakene er.

Du kan gjøre masse selv på hjemmebane. Bruk bøkene våre, eller bli med på kurs. Se denne menyen om hvordan vi kan hjelpe dere videre og finne løsninger som virker.

Les også for eksempel dette intervjuet med oss hos Nettavisen om hvordan du redder barnet ditt fra matteproblemene (og mye annet)

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv