Når et barn sliter med å lære, er det alltid noen årsaker til det. Vi er opptatt av å undersøke hva disse årsakene kan være, og gjøre noe med dem.

Det er nemlig mye som kan gjøres for barn, unge og voksne som sliter med læring på et eller annet nivå. Vi håper vi kan være en del av løsningen for dere.

Gå gjennom informasjonen på disse sidene, så ser du hva vi kan hjelpe dere med.

Mange kontakter oss, og forteller de samme historiene, deler de samme erfaringene. Du tror kanskje du og ditt barn er alene om de frustrasjonene, vanskene og den hjelpeløsheten dere opplever. Vit at det er dere ikke. Vi møter familier hver dag og uke som har mange av de samme utfordringene som du og dine har. Det er nettopp dette de flinke fagfolkene vi kjenner jobber med, hver dag. Vi hjelper gjerne dere også med det vi kan.

Nettopp fordi mange ringer eller mailer oss og forteller om de samme tingene, men vi ikke har nok tid i døgnet til å snakke med alle, har vi laget disse sidene. Her gir vi deg grunnleggende informasjon om hvordan vi jobber. Start med å se denne videoen med Elin:

Klikk deg deretter videre i menyen til venstre. Når du har lest om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby, kan du bestemme deg for om det vi gjør er noe for deg og dine, og vi kan hjelpe dere videre.

Slik kan vi hjelpe deg:

  • Veiledningsprogram via nettet: Du får tilgang til et kursportal med materiell og undervisningsvideoer  som er delt i 12 temaer. Du kan logge deg på denne portalen når du vil, og jobbe med stoffet når du vil. Her får du steg-for-steg veiledning i hvordan du kan undervise barnet ditt, hvordan dere skaper mestring, legger tilrette for læringen og mye, mye mer. Du får også live tips fra Elin, en egen telefonkonsultasjon med henne, og kan spørre og få svar til det du måtte lure på. Når du melder deg på får du tilgang i 3 måndere, deretter månedsvis så lenge du måtte ønske. Når du har vært med et år, får du fri tilgang så lenge du måtte ønske (du betaler altså for maks et år). Meld deg på her!
  • Utredning av mulige årsaker bak vanskene hos Senter for Bedre Læring i Oslo. Dette starter alltid med en konsultasjon, hvor vi går gjennom sammenhenger mellom kroppens tilstand og læringen. Etter en utredning, vil dere få anbefalt timer hos ulike fagfolk som kan utrede og behandle eventuelle underliggende årsaker.
  • Bøker: Bruk våre bøker “Hvordan fatte matte” og/eller “Hvordan fatte norsk”. Her viser vi hvordan du underviser barnet ditt på den måten som er lur å bruke når det er noe barnet ikke forstår. Bøkene er skrevet for foreldre som trenger praktiske og konkrete måter å hjelpe til på, og fokuserer på det som er det underliggende problemet når barna sliter med å lære.
  • Privatundervisning: Vi har flere pedagoger knyttet til oss, dessverre ikke over hele landet, men noen steder. Ta kontakt om dette er aktuelt for dere.  NB: Vi starter uansett alltid med en konsultasjon, og forklarer hvordan dere også må jobbe med å fjerne underliggende årsaker til vanskene. Det blir lettere å lære når kroppen og hjernen samarbeider.

Meld deg gjerne på vårt gratiskurs om mattevansker (se lenke under “kurs-menyen”, eller vårt nyhetsbrev (se lenke på forsiden). Da får du tilsendt informasjon og tips fra oss.

I en konsultasjon går Elin gjennom sammenhenger mellom kropp og læring og forklarer hvordan hun og fagfolkene i hennes nettverk jobber med å hjelpe barn, unge og voksne som sliter med læring på et eller annet nivå.

Les først informasjonen på disse sidene.

Du kan enten bestille en samtale med Elin via telefon eller nettmøte. Det gjør du her:

Bestill telefontime med Elin

Eller du kan bestille en større konsultasjon på to måter:

  • Et fysisk møte hos Senter for Bedre Læring i Oslo. Fyll først ut  spørreskjemaet som ligger under Kontakt-menyen her, og send det til Elin med merknad om at dere ønsker konsultasjon.
  • Bestill vår nettbaserte versjon: Her får du presentert den samme informasjonen gjennom video og dokumenter i et nettkurs. Dere kan selvfølgelig fremdeles bestille en “levende” konsultasjon etterpå, selv om dere velger å starte med nett-versjonen.
    Les mer om denne konsultasjonen på nett og meld deg på her.
    Du får tilgang til materialet i 3 måneder fra registrering.

Ønsker dere privatundervisning, hjelper vi gjerne om vi kan.

Men som du nå har lest på menyene over, starter vi alltid med en konsultasjon for å forklare og finne ut av mulige underliggende årsaker.

Start derfor med å fylle ut spørreskjemaet som ligger her under Kontakt-menyen og send det til Elin.

Vi har pedagoger i Oslo-området og Trondheim, og jobber for tiden med å knytte til oss flere.

Husk at du også kan ta vårt nettkurs for foreldre, så lærer du selv å undervise barnet ditt på den måten Elin også jobber.

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv