TILBUD: Sommerens bokpakke

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 20. juni 2024
/

Har dere nok underholdning til sommerferien? 

Jeg har laget en bokpakke med tre av mine morsomme bestselgere for hele familien, med god rabatt, og jeg spanderer også portoen.

For bare 500 kroner, altså inkludert porto, får du bøkene

  • Smartest i familien
  • Quiz for ikke-quizzere
  • Barnas store IQ-bok

Si fra i kommentarfeltet om du også vil ha med boka Alt står på spill uten noe tillegg i prisen, så legger jeg ved den, også 🙂

Bestill bøkene HER!

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv