NY BOK TOPPER LISTENE: Hvordan fatte matte

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 27. februar 2017
/

“Alle” ønsker hjelp og løsninger på mattestrevet: “Hvordan fatte matte” gikk rett til topps på salgslistene, og etter kun 3 dager i salg ble det bestilt nytt opplag. Etter 2 uker er vi nå i gang med å planlegge 3. opplag. (I mars-2020 er boka ute i 7. opplag).

Se nyhet om boklista fredag 3. mars her!

At vi har truffet et behov i folket, er åpenbart. “Overalt” hvor vi snur oss, er det noen som sliter med matematikk på ulike nivåer. De får ofte ikke den hjelpen de trenger i skolen.

Se flott intervju med oss her!

Ved hjelp av oppskriften i denne boka kan til og med elever som har hatt store vansker med matematikken og kanskje har helt mistet troen på at de kan få til faget, lære det som skal til. Eller har du små barn? Da er metoden i boka super for å forebygge – med dette grunnlaget du lærer om her, vil du hjelpe barnet ditt til å lære lettere.

For istedenfor å pugge og kjempe med temaer i matten som er vanskelige, går vi til bunns i problemene og rydder vi opp på et helt annet plan enn det de fleste tenker på. Ved å fjerne de underliggende årsakene til vanskene oppnår vi at selv elever med de mest utfordrende mattevanskene opplever mestring.

BESTILL BOKA HER

Selv med så lite som 2 x 15 minutter i uka kan mange komme langt. I tillegg er dette så morsomt at barna ofte ikke vil slutte med undervisningen!

Boka er skrevet i et lettfattelig og muntlig språk, og retter seg mot foreldre og andre voksne som vil hjelpe barn, unge og voksne å forstå grunnskolens mattepensum.

Boka selges i de fleste bokhandler både i butikk og på nett.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv