Hjernefabrikken i media - en oversikt

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 27. august 2022
/

Synlighet blant annet gjennom media er en viktig del av å kunne formidle viktig informasjon til alle som kan ha nytte av det vi har på hjertet. Her er en oversikt over noen av presseoppslagene jeg har deltatt i:

(klikk på bildet av Vår og Jan-Øyvind i God morgen, Norge for å komme til oversikten)

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2023 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv