Gratis nettkurs: Hjelp ditt barn med mattevanskene

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 27. august 2018
/

Hvis barnet ditt sliter med matematikk, kan årsaken være noe annet enn du kanskje tror. På dette gratis e-postkurset går vi gjennom hva som kan ligge bak barnas mattevansker, og hvordan nettopp du som forelder kan hjelpe dem over utfordringene.

Selv med kun 15 minutter, 2 ganger i uka kan du gi barnet ditt et bedre grunnlag for å lære matte!

Du behøver ikke være flink i matematikk selv. Som forelder kan du derimot bidra til å både bygge opp grunnlaget barnet må ha, og å fjerne eventuelle årsaker til at matematikk er vanskelig.

Spesialpedagog Elin Natås har selv hatt sterk dysleksi. Nå jobber hun som privatlærer for barn, unge og voksne som sliter med læring, og hjelper hundrevis av barn med den samme metoden hun selv ble reddet av.

Meld deg på gratiskurset her

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv