Gavetips til lærerstudenten eller andre som vil forbedre mattekarakteren

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 1. desember 2021
/

For å komme inn på lærerstudiet, har du lenge måttet ha karakteren 4 i matematikk. Nå er dette kravet endret. Men er det ikke bedre å faktisk forstå matten, da? Alle kan lære hele grunnskolens mattepensum, og vi er ganske så sikre på at alle lærerstudenter (og andre studenter) kan få minst 4 i matematikk.

En måte å gå fram på, kan være å bruke vår bok Hvordan fatte matte.

Denne banebrytende boka er til alle som strever med å mestre og forstå matte, og til deg som skal hjelpe andre å lære - uansett om du er god i matte selv.

Her får du en steg-for-steg metode som bygger det viktige grunnlaget for å forstå matte sammen med mange, smarte måter å forklare mattetemaene på.

Boka har allerede hjulpet titusenvis av barn, unge og voksne i mange land.

Her er noe av det de sier:

– Hjalp meg veldig til matematikkeksamen på lærerstudiet! Kan brukes både av elever, lærere, foreldre og studenter.
Sanne E. på Ark.no

– Jeg greide ikke å legge fra meg denne boka. Det forfatterne skriver om i Hvordan fatte matte er ting vi ofte tar for gitt at elevene kan. Boka ble en skikkelig bevisstgjøring for meg, og systematikken i hvordan undervisningen legges opp er veldig bra. Jeg har jobbet med noe av dette før, men ikke så systematisk.
Mona H. Kronborg, lærer

– Jeg har fått mange "aha"-opplevelser, dersom noen bare hadde kunnet lært meg dette så grunnleggende da jeg først begynte med matte, hadde jeg nok ikke slitt så grusomt som jeg gjorde på barne- og ungdomsskolen.
Wilhelm Istaad, jurist

– Denne boka er en praktisk og forståelig tilnærming til et stort problem for mange.
Ole Ivar Brørs, PP-rådgiver

– Det dere har satt flomlyset på med denne boka, mener jeg er noe av det viktigste som er gjort innen pedagogikkens verden!
Harald Lindvik, siv.ing., adjunkt, pensjonert mattelærer og rektor

Kjøp boka HER I NETTBUTIKKEN VÅR før jul, og få med de smarte mattebåndene fra i:SEE på kjøpet.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv