Fra “dyskalkuli” til sterk firer

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 25. juli 2018
/

Karla (17) har nå mulighet til å komme inn på legestudiet, som er det hun helst vil. Denne e-posten fra en mamma er bare en av mange nydelige tilbakemeldinger Elin får, og viser hvor mye hjelp det er å få gjennom undervisningen Elin gjør.

Karla fikk tilbake tentamen i matte nå, og klarte en sterk 4’er. Hun var kun to poeng unna en 5’er. Så jeg vil takke så mye for jobben du har gjort sammen med henne.
Hun har definitivt ikke dyskalkuli, iallfall! Hadde ikke vi truffet deg hadde aldri Karla kunnet forfølge drømmen sin om å studere til lege ????
Tusen hjertelig takk!!!
Vibeke Voksøy

Har ditt barn også mer potensiale enn skolen klarer å hjelpe til med? Ikke vent å se, men sørg for å få den rette hjelpen allerede nå!

Det er det Karla lærte som vi lærer bort på kurs og i boka “Hvordan fatte matte”.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv