BOKTIPS: Fakta til barn om ting som lukter

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 10. mars 2021
/

Hvorfor tåler vi vår egen svette, tåfis og promp bedre enn andres? Og stemmer det at vi husker bedre med nesa enn med øynene?

Forfatterkollega Ingelin Røssland har nettopp gitt ut boka Stinkende fakta, I denne boka kan du også lese om mat som stinker, men som mange elsker, om blomster som dufter for å tiltrekke seg insekter, og om dyr som skiller ut vond lukt for å skremme bort fiender. Og ikke minst får du en anelse av hvordan det luktet på slottet i Versailles i sin tid (Hint: Det stinket!).

Boka er en oppfølger til morsomme og lettleste Blodige fakta, Hårete fakta og Falske fakta. Disse bøkene er et funn for ferske, nysgjerrige lesere som liker litt sprø fakta. Så det kunne være noe for dere, tenkte vi - dette er bøker vi alle kan lære morsomme ting av!

Les mer om Stinkende fakta, og bestill den (og de andre) fra en bokhandel på nett, her:

https://www.gyldendal.no/barneboeker/e-boeker/stinkende-fakta/p-824788-no/

https://www.gyldendal.no/barneboeker/e-boeker/stinkende-fakta/p-824788-no/

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å, så mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv