Tara: En annerledes og morsom quizbok!

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 20. desember 2023
/

En av de bøkene jeg er aller stoltest av, er Quiz for ikke-quizzere. Og nå er jeg ekstra stolt og glad, for Norges kulestes kvinnemagasin har laget en diger sak med meg hvor jeg snakker både om boka, quiz og om hvordan jeg brenner for å hjelpe barn, unge og voksne å mestre og lære og ha det gøy i livene våre. (Jeg fikk i alle fall sagt litt om dét).

Se hele saken her! https://tara.no/kultur/en-annerledes-og-morsom-quizbok

Tara lagde også en egen sak med quizspørsmål.

Og vil du ha boka, får du den både i bokhandlene og her i min nettbutikk.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv