OPPGAVE: Tall i form

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 7. april 2020
/

Dette var en av favorittoppgavene til programleder Bjørn Faarlund i P4 da den var med som en av årets påskenøtter i 2016.

Hvilken form har dette tallet:

74 123 698

(Løsning lenger ned).

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Løsning:

Hvis du taster det inn på en kalkulator, tegner du en firkant…

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv