OPPGAVE: Hvilke ord mangler?

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 4. april 2020
/

Ved å sette inn tre ulike ord på de tomme plassene, kan du lage et ordspill ut av teksten nedenfor. Hvilke ord hører hjemme på de stiplede linjene slik at setningene får en snerten mening? (Flere løsninger enn min er naturligvis mulige…)

Jeg gikk bort til ____ , men så ikke ___ , så jeg gikk bort til ___ i stedet. Da gjorde jeg det.

(Løsning lenger ned)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Løsning:

1: speilet. 2: ut. 3: vinduet

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv