BOKTIPS: Thomas Brandal Myklebust oppfordrer til å hvile hjernen sterk

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 25. mai 2024
/

Er du sliten og mangler overskudd? Vi arbeider mindre, har mer ferie og mer komfort enn noen generasjon før oss. Likevel rapporterer nesten halvparten av oss at vi er konstant slitne. Hvorfor?

Nevropsykolog Thomas Myklebust mener det er fordi vi har glemt kunsten å hvile. Akkurat som at musklene våre trenger hvile for å restituere seg, trenger hjernen også hvile for å lade opp. Men hvordan hviler man smart? Gir dine hvileaktiviteter deg overskudd, eller bidrar de til å opprettholde følelsen av å være konstant sliten?

I denne boka får du konkrete metoder for hvordan du kan redusere stress, øke din kreativitet, samt forbedre problemløsningsevnen og nattesøvnen gjennom effektiv hjernehvile. 

Tomas Myklebust er psykolog, spesialist i klinisk nevropsykologi og pedagog. Han har lang erfaring som mental trener og har samarbeidet med både toppidrettsutøvere og kunder fra næringslivet, og er kjent fra tv-produksjoner som «Søvnløs».

Forfatter: Thomas Myklebust
Tittel: Hvil deg sterk – legg hjernen på lading
Utgiver: Gyldendal
Utgivelsesår: 2024
ISBN: 9788205598447
Pris: kr 399 innbundet (www.gyldendal.no)

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv