OPPGAVE: Hvorfor slapp professor Nervesen unna?

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 11. april 2020
/

En politibil med trafikkpatrulje er ute og kjører, og I et lyskryss stopper de for rødt lys.

Samtidig kommer professor Nervesen kjørende, og hun  tenker på helt andre ting enn lyskryss, men på forelesningen hun er på vei til og hvordan hun skal klare å forklare studentene om et ganske innfløkt forskningsdesign. Hun kjører rett forbi politibilen og gjennom lyskrysset og fortsetter. Politifolkene, som fremdeles står på rødt lys, ser henne kjøre forbi og at hun fortsetter uten å stoppe. Men de gjør ingenting.

Hvorfor ikke det? Her vil jeg ha en god forklaring på hvorfor trafikkpolitiet på jobb nå bare blir stående.

(Løsning lenger ned).

.

.

..

.

.

.

.

.

.

Løsning:

Prof Nervesen kommer andre veien og har grønt lys. Hun hadde seff stoppet på rødt, Du tenkte kanskje at en professor er så distre – men dette er en kvinnelig professor - og klarer bade å tenke på kjøring og vanskelige forskningsproblemer samtidig.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv