Knekkebrødet “alle” liker

Mange ønsker gluten- og melkefrie, blodsukkervennlige alternativer å legge pålegget sitt på. En mulighet er disse knekkebrødene, som smaker kjempegodt med både smør, kokosfett, kjøttpålegg og ost på. Jeg har fått den av samarbeidspartner Elin, men originalopphavet er vi usikre på. Lag mange, og oppbevar i kjøleskap!
Slik gjør du:
3 dl linfrø eller chiaxfrø legges i bløt over natten (ca 8 timer) og knuses så med kjøkkenmaskin.
250 g hasselnøtter og 250 g mandler (eller andre nøtter) hakkes for hånd eller i kjøkkenmaskin og blandes med de knuste frøene, samt
ca 100 g gresskarkjerner
1-2 ss fiberhusk
5 dl vann
Fordel røren på 3 stekeplater med bakepapir, og skjær opp ruter i ønsket størrelse.
Stek cirka 15-20 minutter på 180 grader i varmluft.
Ta knekkebrødene ut, og skjær opp rutene på nytt.
Stek videre i cirka 15-20 minutter, eller til du ser at de er ferdige.
Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!