Tyrkisk versjon av "Hvordan fatte matte"

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 25. mars 2021
/

Kjenner du noen som kan ha glede av en vår populære bok på tyrkisk? I "Hvordan fatte matte" viser vi hva som må til for å lære matematikk, hvilken grunnmur som må på plass først, og hva som er de vanligste årsakene til at så mange strever med å forstå matte - noe som burde være helt unødvendig.

Nå er boka tilgjengelig på tyrkisk, se her:

https://www.dr.com.tr/Kitap/Matematigi-Nasil-Anlamali-Cozumu-Dusundugumuzden-Daha-Kolay/Bilim/Matematik/urunno=0001909440001?fbclid=IwAR1AyvNXZ8pfKGI_4Mj3KgWbPmOFm4h8nd2WbCMC7JcY7nL6BMuf_O-Q4wI

Boka, som er den åttende mest solgte sakprosaboka siste ti år, er allerede ute i Finland, Danmark, Sverige, Polen og Tyskland og en russisk, en portugisisk, en japansk og en ungarsk versjon er på vei.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å, så mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: WPCODE
cartmagnifiercross
Handlekurv