Nå kan du forhåndsbestille min nye, kule QUIZ-bok!

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 10. mars 2023
/

Norli har gjort klar forhåndsbestillingen av min kule, nye Quiz-bok!

https://bok.norli.no/ikke-quizzere

Jeg håper selvsagt at DU vil ha denne boka, som er laget med tanke på alle oss som egentlig ikke synes det er så gøy med quiz, fordi vi føler det er så mye vi IKKE kan. (Quiz er jo bare morsomt når vi faktisk kan svare på noen spørsmål ...) Den er selvsagt for alle som elsker quiz, også, for her er det garantert noe du ikke er blitt spurt om før 😀 

Og det er svaralternativer, noe som både gjør det lettere å finne riktig svar (men kanskje likevel ikke alltid ... uuuæææhhhh?) og også gjør at dere kan diskutere i familien. 

Jeg håper dere kommer til å elske denne like mye som jeg elsket å lage den!

Bestill den her, så får du den signert og greier (med mindre du ber meg la være):

https://bok.norli.no/ikke-quizzere

Dette skriver forlaget om boka:

I denne morsomme kunnskapsboken har hvert spørsmål fire svaralternativer - et litt absurd og tre sannsynlige. Men kun ett er riktig! Spill på lag og kast dere ut i gode resonneringer og sannsynlighetsvurderinger. Og hvis dere til slutt må gjette, så er det jo fremdeles 25% sjanse for å treffe blink.

En nyskapende og morsom quizbok for deg som ikke gidder pugge masse årstall og sportsresultater, men liker å tenke selv - alene eller i frisk diskusjon med lagkamerater!

I boken er det 500 spørsmål og dermed hele 2000 svar. Boken er tilnærmet tidløs og kan tas frem jevnlig for mange timer topp underholdning.

Her er et eksempel på en oppgave. Denne er IKKE med i boka, så den får du som bonus her og nå 😀

Hva gjorde at legen Ignaz Semmelweis fikk tilnavnet «mødrenes frelser»?

a) Han prøvde å omvende alle fødende til å tro de var jomfru Maria.

b) Han oppdaget at infeksjoner var en årsak til barselfeber og dødelighet hos fødende og reddet mange fra å dø i barsel.

c)  Han utførte de første keisersnittene, som også bidro til at flere mor og barn overlevde det som ellers ville vært en tøff fødsel.

d)  Han var så kjekk så alle ble simpelthen vilt forelsket i ham.

(Svar lenger ned).

Og her forhåndsbestiller du hos Norli. altså:

https://bok.norli.no/ikke-quizzere

PS: Hvis du vil ha quiz-oppgaver fra meg før boka kommer, registrer deg på mitt nyhetsbrev! Da får du både quiz og annet gøy på e-post med ujevne mellomrom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Svar: b.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv