Mental helse med Anne Lene i Allers

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 28. mai 2014
/

Allers har mange gode helseartikler, nå har de også med meg som spaltist: Jeg er en av flere skribenter i Helsepanelet, og skriver her om temaer innen mental helse samt svarer på leserspørsmål.

Allerede i nr 21 som kom ut 19. mai (bildet) hadde jeg med en kommentar om kosthold ved angst. Og mer blir det, altså: I uke 27 og 28 svarer jeg på spørsmål om alkoholdemens og kosthold ved AD/HD.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2023 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv