Lanseres i januar - boka som hjelper deg å redde leksesituasjonen!

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 24. november 2020
/

Er leksesituasjonen blitt en kilde til krangling og frustrasjon? Er du fortvilet fordi du ikke vet hvordan du skal hjelpe barnet ditt med leksene?

I boka Møkkalekser! Ta ettermiddagene tilbake får du 101 grep som gjør skolearbeidet lettere.

Det er frustrerende å se at barna strever med lekser og læring, og enda mer frustrerende når vi ikke selv klarer å hjelpe. Dette fører ofte til krangling, relasjonen mellom foreldre og barn kan ødelegges, og barna føler seg dumme.

For å lette på denne situasjonen, må vi voksne vite hva vi skal gjøre. Denne boka er en førstehjelpskasse så du kan få inspirasjon til noen nye måter å hjelpe barnet ditt på.

Møkkalekser! lanseres på nyåret 2021, men vi har tjuvstartet med å trykke opp noen titalls bøker vi selger nå før jul.

Les mer, og bestill bok HER (papir eller e-bok).

NB: Du får også med en videoserie (verdi 1 497 kroner) med kommentarer til hvert kapittel samt at du får se flere av grepene i boka i praksis.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å, så mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: WPCODE
cartmagnifiercross
Handlekurv