– Ikke gjør som meg og tro at du er dum

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 25. mars 2018
/

Dette var et av budskapene til Elin da hun holdt foredrag i regi av Dysleksiforbundet. Over 180 deltakere hadde meldt seg på til det som skulle være en vanlig “tema-café”, men som måtte flytte til større lokaler hos Litteraturhuset i Fredrikstad på grunn av den enorme interessen for å høre Elin snakke om boka “Hvordan fatte matte” og hvordan hun jobber. Elin fortalte om hvordan hun og Anne Lene ble kjent, og hvordan dette samarbeidet resulterte i det som er årets mest solgte sakprosabok som har hjulpet og inspirert tusenvis av lesere.

– Hvis du sliter med å lære, ikke gjør som meg og tro at du er dum, var blant det Elin oppfordret til. – Gjør heller som Anne Lene, og si til læreren din at nå er det en oppgave du ikke klarer å løse, så da må læreren først lære deg det du trenger for å forstå den!

Elin snakket også om hvordan det ikke er matematikken i seg selv det er noe galt med om man ikke skjønner matte, men at det er “noe” man har glemt å bygge dette mattehuset på, som først må på plass. Hvordan man får dette på plass, er blant det vi skriver om i “Hvordan fatte matte”, og er det Elin gjør med alle sine elever – uansett alder. Og alle blir flinkere!

Tusen takk til Dysleksiforbundet for et flott arrangement som inspirerte mange.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å, så mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv