Feiret mattefeber og matteboksuksess på TV2

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 7. juni 2017
/

“Hvordan fatte matte” er den mestselgende boka i Norge for tiden, og skal oversettes til flere andre land. Dette ble feiret på gla´-sending hos TV2 God morgen, Norge tirsdag 6. juni.

Boka har ligget 15 uker på bestselgerlistene (siden den kom ut), flere av ukene som nummer 1, har gått forbi Jo Nesbø (!) i salg, og er i skrivende stund solgt til Sverige, Finland, Danmark, Polen, Brasil og selveste Japan – hvor den skal bli tegneserie i tillegg til “vanlig” bok og e-bok.

Det flotte innslaget kan du se her

Med i sendingen var “Norges beste mattelærer”, Hanan Abdelrahman, som heier på og støtter alt arbeidet vi gjør for å spre matteglede og mattemestring. Hun har selv boka og bruker den og mange av metodene i den. Tusen takk til Hanan for ditt nydelige engasjement! Dette var en fantastisk morgen, og at boka treffer så mange er helt magisk! Ut å spre budskapet om at alle kan lære matte, bare de får det rette grunnlaget i bunnen!

Vi er rørte, ydmyke og takknemlige over at boka og budskapet rekker ut til så mange, og at tusenvis av barn, unge og også voksne kan få oppleve ny mestring og matteglede.

Boka får du i de aller fleste bokhandler, også på nett, for eksempel HER hos oss.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv