Elin på TV2 om “Hvordan fatte norsk”

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 26. april 2018
/

Spesialpedagog Elin Natås var gjest på TV2s God morgen, Norge onsdag 25. april. Hun snakket om vår nyeste bok “Hvordan fatte norsk” og sin egen historie og hvor mye hun selv slet med å lære å lese og skrive skikkelig.

SE INNSLAGET HER

Hvor flinke vi er til å skrive riktig er av enorm betydning for hvordan vi ender opp i livet, både sosialt, følelsesmessig og yrkesmessig: Skriver vi mye feil, blir vi lett dømt som “dumme” og uegnete til blant annet mange type jobber.

Systemet vi presenterer i boka er det samme som hjalp Elin selv til å lære norsk rettskriving, og er utviklet av spesialpedagog Ragnhild Hope Nyborg. I tillegg får du en omfattende innføring i Systematisk begrepsundervisning og hvordan du kan bruke disse metodene for å lære andre det som er det viktige grunnlaget for all læring.

Lær om “skj”-lyder og doble konsonanter (eller hva enn det nå er) og vokaler og konsonanter og masse annet gøy. For ja, det er både gøy og lett å lære å skrive rett, når det bare gjøres på riktig måte! Da blir læring moro.

Boka får du i bokhandelen, enten i butikken eller på nettet, feks hos AdLibris.

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv