Den mest solgte faktabok i 2017 (og nr. 9 blant alle)

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 9. mars 2018
/

Hurra! Vår bok “Hvordan fatte matte” var den sakprosaboka som solgte mest av alle i 2017, i følge årsrapporten fra Bokhandlerforeningen. Den havnet på 9. plass på lista over alle solgte bøker totalt i Norge i fjor – omgitt av romaner fra store forfatternavn på alle kanter.

Dette er vi utrolig takknemlige og glade for: Det viser både at mange er interesserte i å skjønne mer om hva som skal til for å lære matematikk, og ikke minst: At boka virker!

På en boksignering før jul kom en høy  mann med alvorlig ansikt bort til Anne Lene og sa at han måtte gi en tilbakemelding. Han hadde kjøpt boka noen uker tidligere til sin datter, som har en sønn i 2. klasse som har slitt veldig med å forstå matematikk (og andre ting).

– Og vet du, sa den høye, alvorlige mannen, – det har allerede begynt å virke.

Og det er nettopp derfor boka treffer så mange, tror vi: Mange kjenner igjen seg og barna sine, de får et helt konkret verktøy for å jobbe med, og vi løser riktig problem. Vi hjelper deg å legge det grunnlaget som må på plass for å skjønne matten, og viser hvor i faget de fleste faller av og hvordan du kan forklare akkurat disse tingene.

Når man vet hva problemet faktisk ER, og også vet hva man kan gjøre for å løse det, blir det så uendelig mye lettere å fikse det.

Boka er derfor til stor hjelp for både foreldre, lærere, spesialpedagoger og andre som vil lære om hvordan vi jobber med å fjerne mattevanskene.

Har du kjøpt DITT eksemplar ennå?

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å, så mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv