Dagbladet: Slik gikk Andrea fra middels til 6 i matte

Av: Anne Lene Johnsen
/
Den: 4. april 2017
/

Andrea er elev av Elin, og i Dagbladet 4. april forteller hun om hvordan hun lærte å like og mestre matte ved hjelp av undervisningen fra Elin. Vi skriver om Andrea i boka “Hvordan fatte matte”.

Du kan lese saken i Dagbladet pluss på nett.

(Foto Nina Hansen, Dagbladet)

Del gjerne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Det er mye som er gøy og lurt å lære om! Noe av det du leser her har stått på trykk i Dagbladet Magasinet, Allers, avisa Dagbladet, Helsemagasinet eller andre steder. Noe av det står bare her. Men alt er skrevet av meg. Alt er ting jeg liker og interesserer meg for og som jeg har lyst til å dele med deg, fordi du kanskje også kan ha glede av det. God lesning!

Copyright © 2024 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv