JULEGAVE til en hundrelapp

I denne boka viser Anne Lene deg sine favorittspill - og tipser om hvordan du spiller best mulig. Denne jula får du den for bare 100 kr.
Ja, send meg til butikken!

Banebrytende bok: Hvordan fatte matte

Boka som viser deg hvordan du fjerner ditt barns mattevansker
Kjøp den her
Hjelp til ditt barn
Strever ditt barn med læring? Det er lettere å lære, mestre og blomstre når vi får vokse opp med de rette rammene, får lære på riktig måte og får det grunnlaget vi trenger. Vi kan hjelpe, og mye kan du gjøre selv, om du bare vet hva du skal gjøre.
Inspirasjon til deg selv
Det er meningen at vi skal ha det godt og være glade, smarte og sterke og nyte livet. Men livet er ikke for amatører, og det hender vi må ta noen grep. Hva kan vi selv gjøre, og hvordan kan vi tenke, for å holde hjernen vår sunn og frisk og glad? Få tips i bloggen.
Gratis maler til smart matteundervisning

Registrer deg her, så sender vi deg maler for rutenett med 1cm x 1cm, romformer og brøktelling som vi tipser om i vår bok Hvordan fatte matte. 

PS: Du får selvsagt lov å laste ned malene selv om du ikke har boka. Vil du kjøpe den, får du den i bokhandelen eller vår egen nettbutikk som du finner i menyen ovenfor. Du kan også låne den på biblioteket.

Vil du lære å bli privatlærer?

Utdanning over fire moduler til deg som vil hjelpe barn med læring

Kunne du tenke deg å jobbe som privatlærer for barn og unge som trenger hjelp? Kanskje du er ute etter en ny jobb? Vil bidra med noe meningsfullt og hjelpe andre? Eller vil ha flere verktøy å. benytte i den jobben du allerede har? Vi har laget en "utdannelse" for deg som vil jobbe som privatlærer med egne elever. Neste kull starter i 2022.

Du trenger ikke å ha pedagogisk bakgrunn fra før, vi lærer deg det du trenger.

Spesialpedagog Elin Natås har jobbet i snart 30 år med barn, unge og voksne som strever med læring i en eller annen grad, og med veldig gode resultater. Behovet for hjelp er fremdeles stort, og vi ønsker å lære opp flere som kan jobbe slik hun gjør.

Registrer deg her for å vise din interesse, så får du mer informasjon når vi setter opp kurset. (Første kurs startet i september 2021 og er fulltegnet)

NB: Dette er ingen påmelding, og ikke forpliktende på noe vis - det er kun vi som vil sjekke om det er interesse for en slik utdannelse.

Registrer deg her og få tilsendt mer informasjon

Nettkurs og privatundervisning

Lær å undervise barnet ditt selv eller få hjelp av en av våre lærere.
Les mer

Materiellpakke til “Hvordan fatte matte”

Smarte produkter å bruke når du lærer barnet ditt matte.
Les mer

Bok: Hvordan fatte matte

Hva er greia med denne boka, hvem er den for og hvorfor har den hjulpet så mange familier?
Les mer

Bestill telefontid

Vil du ha en prat med Elin om hvordan du kan hjelpe barnet ditt med læring?
Les mer
solgte bøker
kursdeltagere
mer hjernekraft…?

If you ever find yourself in the wrong story, leave.

- Mo Williams

Foredrag til din virksomhet eller ditt arrangement

Historier, gjenkjennelse, innspill og erfaringer som gir håp og inspirasjon - og med en god dose underholdning for en god opplevelse.

"Jeg hørte Anne Lene fortelle første gang i forbindelse med en boklansering, og noen måneder senere i et foredrag. Hun er så morsom, inspirerende og engasjerende å høre på, at jeg kunne sittet timesvis og lyttet!"
– Heidi Isager, daglig leder Makramémekka

Les mer
Mye av undervisningen lærer ikke bort forståelse.
— Heraclitus (544-483 B.C.)
Hvis det er noe du ikke forstår, er det fordi ingen har lært deg det ennå.
— Anne Lene
Kunnskap er en motgift mot frykt.
— Gerd Gigerenzer
Jeg har ikke mislyktes. Jeg har bare funnet 10 000 ting som ikke fungerer.
— Thomas Edison (1847-1931)
Utdanning er det som er igjen når det man har lært er glemt.
— B.F. Skinner (1904-1990)
Hvis du sier noe dumt, bare si det er et Ibsen-sitat
— Ukjent

Sagt av andre

I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing and that is quite an achievement, as we English people have a 'particular' sense of humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture on books, so thank you!

Gayle Shearer

Managing director at Hawley Health Centre

Aleksander hadde store problemer både med å konsentrere seg og å huske, og ønsket å banke opp den som fant opp matte. Nå har han sagt han syns matte er morsomt! Da fikk jeg hakeslepp.

Magdalena Troszczynska

Mor til Aleksander (18)

Anne Lene har lang erfaring med kostholdstiltak ved psykiske lidelser og er svært kunnskapsrik. Hun har satt seg inn i matens betydning for mental helse og hun både kan stoffet og klarer det i praksis. Hun er også en erfaren og rutinert foredragsholder på disse temaene. Anne Lene er flink! Jeg liker å ha å gjøre med flinke folk og er så glad for samarbeidet med Anne Lene. Hun har linken mellom teori og praksis som gjør at det virker.

Vegard Holum

Spesialpedagog

Grete

Elin og Anne Lene har lært meg mye jeg ikke visste. Slik jeg ser det , satses det i feil ende på matematikkundervisningen, og nå skjønner jeg hvorfor. Med dette kan elever reddes fra å droppe ut av skolen.

Grete Kullerud Bauck

Pensjonert mattelærer og SFO-leder

Natalia

"Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side.

Natalia Torp

Coach og livsnyter

Siv

Samarbeidet med Elin har vært livreddende for vårt barns utvikling av skolearbeidet og for vår relasjon til vårt barn. Hun har lært oss om begrepsundervisning. Fra å kjempe om lekser og skolearbeid har vi etter møtet med Elin ettermiddager fylt med latter og lek rundt læringen. I familien nå lærer barn og voksne nye ting hver dag. 

Siv Alsén

Mor til elev

Arman

Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.

Arman Vestad

Foredragsholder, entreprenør og kjentmann

Copyright © 2021 Hjernefabrikken
Min konto
Utvikling og drift: INOVEX
cartmagnifiercross
Handlekurv